Om oss

Det er ikke alltid lett å finne noe meningsfullt når man skal gi en gave til en venn, noen i familien eller de ansatte i bedriften din. På meningsfullegaver.no finner du gaver som garantert vil glede både deg, den du gir gaven til og de som mottar hjelp på grunn av det du gav.

Det passer alltid å gi en meningsfull gave! Det være seg julegaver, bursdagsgaver, bryllupsgaver, avskjedsgaver, takkegaver, innflyttingsgaver… Eller bare fordi du vil gi en gave? New Life Mission – Aid driver i dag barnehjem, skoler, gateguttsenter, enkeprosjekt, spedbarnsenter og matutdeling til fattige familier ulike steder i Kenya. Mange av barna vi hjelper er foreldreløse og uten nære slektninger. Totalt hjelper vi rundt 1.500 barn og unge hver dag med mat, klær, skolegang og husly.

Vår visjon er å kunne gi barn en mulighet til et fullverdig liv med et trygt hjem, skole, utdannelse og helsetjenester. Gavene du kjøper på meningsfullegaver.no er med på å realisere dette.

Vi ønsker til en hver tid å bruke pengene vi forvalter på en best mulig måte. Pengene fra denne gaven kan derfor også benyttes til andre tiltak vi på det gjeldene tidspunkt mener er mer hensiktsmessig.

New Life Mission – Aid (NL) ble stiftet i august 1978, og har holdt på med misjon og hjelpearbeid i over 33 år. Arbeidet startet i Kenya med bygging av barnehjem for barn som var i fengslene sammen med mødrene sine. Barna levde under forferdelige forhold, og vi klarte ikke se på uten å engasjere oss. Dette ble starten på et stort hjelpearbeid i Afrika, Øst-Europa og Latin-Amerika.

NL har gjennom årenes løp kjørt tusenvis av tonn med nødhjelp til fattige familier og sykehus i flere Øst-Europeiske land. I Kenya har NL bygget opp og rehabilitert barnehjem, samt startet opp forskoler, grunnskoler og videregående skole. I tillegg driver NL gateguttsenter, enkeprosjekt og et stort hjelpearbeid blant fattige i slummen. NL har også utviklet flere vannprosjekter i Kenya, samt underholdt barnehjem i flere land i Latin-Amerika og Øst-Europa. NL har gjennom alle år arbeidet tett med lokalbefolkningen og lokale aktører. Les mer om oss på www.newlife.no.

Gavekortene bestilles og betales i nettbutikken på meningsfullegaver.no. Du vil motta kortene i posten innen 5 dager (noen ekstra dager må beregnes i førjulstiden). Du får tilsendt en epost med en bekreftelse på dine kjøp til din registrerte epostadresse. Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på post@meningsfullegaver.no eller ringe 92 80 80 11. Kontortid: Mandag – fredag 09:00-15:00.